Trippelstoel

We kunnen de trippelstoel naar uw specificities opbouwen qua zithoogte, remsysteem, zitcomfort, zwenkwielen, bekleding en uw persoonlijke wensen. U koopt of huurt een trippelstoel om lichtvoetig & wendbaar door uw woning te verplaatsen. En voor betrouwbare transfers (veilig zitten & opstaan). De trippelstoel biedt veel voordelen voor meer zelfredzaamheid in uw eigen woning. Met een royaal assortiment van uit 5 merken vinden we een geschikte trippelstoel voor u. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak of lees verder voor meer informatie over ons royale assortiment trippelstoelen:

We komen vrijblijvend bij u langs met demostoelen van topmerken als Mondo, Le Triple, Hepro en Mercado. U kunt ook eerst Try & Buy 2 weken een stoel huren met optie tot koop. Huis van Gemak biedt u persoonlijke service om de stoelen te testen voor een weloverwogen beslissing. Flexibel en snelle levering uit voorraad of nieuwe trippelstoelen binnen 2 weken levertijd.

Makkelijk verplaatsen door uw woning met een trippelstoel

Een trippelstoel wordt ingezet voor makkelijk wendbare verplaatsing. Met een lage zithoogte kunt u krachtig met grip afzetten met uw voeten plat op de grond. Het stabiele frame en de lichtlopende zwenkwielen zijn specifiek ontwikkeld om makkelijk en wendbaar te verplaatsen. De wielen zijn wat groter en rollen beter.

De trippelstoel verplaatst licht en wendbaar en is dus zeker interessant bij verminderde beenkracht:
  • » vooruit en achteruit
  • » met 4 zwenkwielen vrij of met rijrichting support
  • » zithoogteverstelling (elektrisch of gasveer)
  • » zithoekverstelling voorover / achterover

Trippelstoel met hoogteverstelling

U kunt de trippelstoel instellen op meerdere hoogtes. Zo kunt u comfortabel blijven zitten terwijl u iets uit het keukenkastje pakt. Er zijn gasveer en elektrische systemen voor de instelbaarheid. De ene trippelstoel werkt met handbediening, de ander elektrisch. Er is keuze wat betreft kleuren, stoffen en afmetingen voor de zitting en rugleuning. Traagschuim behoort ook tot de mogelijkheden. De trippelstoel wordt op maat gemaakt.

De voordelen van een trippelstoel met elektrische hoogteverstelling:
  • » transfer van staan naar zitten op exact gewenste hoogte
  • » hoog bereik om iets uit een kastje te halen
  • » laag niveau om de stoel aan te schuiven aan tafel/bureau met armleuningen onder het tafelblad