Tel : 022-6751 444

EnglishEnglish

Main Menu

Arthrodesestoel

Een arthrodesestoel is dé oplossing als u pijnklachten ervaart bij een standaard zithouding. De meeste trippelstoelen uit ons assortiment zijn met arthrodesezitting leverbaar. Met een arthrodesestoel kunt u uw linker- en / of rechterbeen in een zithoek op maat instellen. Met een hendel onder de zitting kunt u eenvoudig het voorste zitgedeelte naar beneden kantelen in de gewenste hoek. Hiermee ontlast u de benen, heup, knieën. Kortom bij ernstige pijnklachten adviseren wij een vrijblijvende afspraak te maken voor een arthrodesestoel demo. Geniet van meer ontspanning.

Arthrodesestoel voor benen in andere houding

Arthrodesestoelen worden vooral ingezet bij fysieke hinder, ongemak en pijn aan benen, knieën of heupen. De reguliere 90 graden houding leidt bij u tot ongemakkelijke pijnklachten. U ontspant door het been in een andere houding te zetten. Meestal doen we ook een comfortabele traagschuim perfolatex zitkussen op de stoel voor extra zitcomfort.

Een arthrodesestoel heeft het ideale zitkussen als u hinder ondervindt van de volgende lichamelijke klachten:
  • » heupproblemen
  • » knieproblemen
  • » beenamputatie
  • » pijnklachten

Voordelen van een arthrodesestoel

Bij veel gebruikers van een arthrodesestoel gaat het niet alleen om een aanpassing van de zitting. Zij ervaren dikwijls ook meer problemen met:

Bel of e-mail ons voor advies omtrent geschikte arthrodesestoelen met oog voor de zitting en overige functies.

Vragen / Prijzen Doorgaan met zoeken