Tel : 022-6751 444

EnglishEnglish

Main Menu

Arthrodesestoel

Een arthrodesestoel is een uitkomst bij mensen die graag hun linker- of rechterbeen ontlasten. De meeste trippelstoelen uit ons assortiment zijn met arthrodesezitting verkrijgbaar. Met een arthrodesestoel kunt u uw linker- en / of rechterbeen in een zithoek op maat instellen. Met een hendeltje kunt u eenvoudig de gewenste hoek instellen. Hiermee ontlast u de benen, heup, knieŽn en zit prettiger. Kortom bij ernstige pijnklachten verbetert u het zitcomfort met een arthrodesestoel.

Voor wie is een arthrodesestoel geschikt?

Arthrodesestoelen worden vooral aangeschaft door gebruikers die veel fysieke klachten ondervinden van hun benen, knieŽn of heupen. De reguliere 90 graden houding geeft teveel ongemak. Het is prettiger voor ze om het been in een andere houding te zetten.

Arthrodesestoel gebruikersgroepen:
  • » heupproblemen
  • » knieproblemen
  • » beenamputatie

Aandachtspunten bij een arthrodesestoel

Bij veel gebruikers van een arthrodesestoel gaat het niet alleen om een aanpassing van de zitting. Zij ervaren dikwijls ook meer problemen met:

Neem even contact op voor advies en overleg omtrent geschikte arthrodesestoelen met oog voor de zitting en overige functies.

Vragen / Prijzen Doorgaan met zoeken