Arthrodesestoel

Een arthrodesestoel is dé oplossing als u pijnklachten in de heup of knie ervaart bij een reguliere 45 graden zithouding. De Mondo trippelstoelen zijn met standard, traagschuim en met arthrodesezitting leverbaar. Met een arthrodesestoel kunt u uw linker- en / of rechterbeen in uw gewenste zithoek naar wens instellen. Met een mechanisme onder de zitting kunt u eenvoudig het voorste zitgedeelte naar beneden kantelen in de gewenste stand. De kantelfunctie ontlast de benen, heup, knieën. Samengevat bij ernstige pijnklachten adviseren wij een vrijblijvende afspraak te maken voor een arthrodesestoel demo. Voor zitcomfort, pijnverlichting en bij revalidatie.

Arthrodesestoel voor benen in andere houding

Arthrodesestoelen worden vooral ingezet bij fysieke hinder, ongemak en pijn aan benen, knieën of heupen. De reguliere 90 graden houding leidt bij u tot irritatie of pijnklachten. U ontspant door het been in een andere houding te zetten. Meestal doen we ook een comfortabele traagschuim zitkussen op de stoel voor extra zitcomfort.

Een arthrodesestoel heeft het ideale zitkussen als u last heeft van ondervindt bij de volgende ledematen:
  • » heupproblemen
  • » knieproblemen
  • » beenamputatie
  • » pijnklachten
  • » artrose

Voordelen van een arthrodesestoel

Bij veel gebruikers van een arthrodesestoel gaat het niet alleen om een aanpassing van de zitting. Zij ervaren dikwijls ook meer problemen met:

Bel of e-mail ons voor advies omtrent geschikte arthrodesestoelen met oog voor de zitting en overige functies.